Over de vereniging

Een van de oudste verenigingen van Heerhugowaard

Z.V.V. de Heertjes is een van de oudste verenigingen van Heerhugowaard opgericht op 13 mei 1973. In het begin van de jaren ’70 was er een groep vrienden die tijdens het wekelijkse rondje hardlopen het idee opperde om een zaalvoetbalclub op te richten. Omdat deze vriendenploeg hun wekelijke biertje dronken in het cafe ‘De rustende jager’ en de toenmalige eigenaar Jan Rus hen wel financieel wilde bijstaan was er een nieuwe zaalvoetbalvereniging in Heerhugowaard geboren.

De Heertjes staan voor gezelligheid, sportiviteit, competitie en uitdaging. Tweemaal per jaar gezellig samenkomen (Oliebollentoernooi en Jaarfeest) met daarbij een sportief uitgangspunt (Mix Toernooi) Op deze gelegenheden hebben geinteresseerden vrijblijvend de kans om eens kennis te maken met de club, de mensen door gezellig een potje mee te voetballen in het Mix toernooi en aansluitende feestavond. Een jaarlijks terugkerend evenement.

Wij zijn een groeiende zaalvoetbal vereniging met meerdere Heren teams die uitkomen in de KNVB competitie maar ook in de lokale recreatie competitie.

Hoofdsponsor